Полегшіть процес випоювання телят
Роботизація ферм України
Ідеальний відбір корму

Історія успіху ПП "Ланна Агро"

Міцний союз європейської та вітчизняної практики. Зоотехнік-технолог  Гук Борис Михайлович разом із змотивованими  на успіх консультантами  компанії  "Ефективні системи у тваринництві" біля сінажної траншеї.
Наприкінці листопада команда консультантів компанії  "Ефективні системи у тваринництві" відвідала господарство  одного із  наших  партнерів  ПП "Ланна Агро"  із Карлівського району Полтавщини для підведення підсумків проведеної роботи та визначення напрямків подальшого розвитку галузі молочного скотарства.
Результати роботи  потішили обидві сторони. Наша співпраця почалася із максимально технологічно правильного закладання високоякісного люцернового сінажу та силосу кукурудзяного із застосуванням біологічного силосуючого засобу «Броузер Сілаже П» виробництва німецької фірми Аргофф.
 
Головний зоотехнік господарства, Гук Борис Михайлович, із задоволенням навідується до  траншеї  із   сінажем, щоб помилуватися  плодами   своєї   улюбленої   роботи. Як зазначив Борис Михайлович  – такого  люцернового  сінажу,  який   господарство  заготовило  під  консультаційним супроводом компанії  ТОВ "Ефективні  системи  у  тваринництві"  в них не було вже останні 20  років. Це підтверджують і результати досліджень, які ми зробили у німецькій спеціалізованій лабораторії.  Як відомо, немає меж досконалості. Тому спеціалісти – консультанти разом із спеціалістами господарства проаналізували допущені під час силосної компанії помилки, щоб наступного року їх врахувати.
Заступник генерального директора ПП «Лана Агро», Тимоха Юрій Олександрович,  зауважив, що такої динаміки змін в перетворенні молочної ферми із  соціального проекту  в  справжній  бізнес, як це було за останній рік, господарство  ще  не мало.  «Інтенсивний  супровід  партнерів   фірми  "Ефективні системи у тваринництві"  виявився надзвичайно  плідним  та  ефективним. Ми подолали людський фактор при заготівлі  кормів,  також  правильно  згуртували  команду, націлену на результат.   Першим  поштовхом був тренінг  для  наших  головних спеціалістів, проведений компанією  "Ефективні системи у тваринництві" та  подальший інтенсивний супровід ними своєї продукції – консерванту для силосу, сінажу, обладнання для силосування  та інших кормових добавок, які ми використовуємо у тваринництві».




Місія ТОВ «Ефективні системи у тваринництві» полягає в тому, що, незалежно від ваших актуальних результатів у галузі тваринництва, завжди є можливість швидко рости і розвиватися. Наші фахівці постійно навчаються в кращих господарствах Європи та України, і з радістю поділяться своїм досвідом, як Вам зробити прорив на Вашій фермі. Для цього потрібно лише одне – ваше бажання.

На фото: Засновник господарства Тимоха Олександр Федорович задоволений результатами співпраці з командою ТОВ "ЕСТ"