Роботизація ферм України
Полегшіть процес випоювання телят
Ідеальний відбір корму

AGRO ANIMAL SHOW 2017 МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ЕФЕКТИВНОГО ТВАРИННИЦТВА ТА ПТАХІВНИЦТВА

Шановні колеги та партнери!

Запрошуємо Вас до зустрічі на стенді компані URBAN (Німецький павільйон, стенд Е 213) впродовж міжнародної виставки ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show 2017, що відбудеться 15 – 17 лютого у м.Київ, вул. Салютна 2-Б, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза». Ви зможете ознайомитися з продукцією фірми Urban, ексклюзивним дилером якої в Україні є фірма «Ефективні системи у тваринництві».Ми пропонуємо інноваційну техніку та передові концепції для вирощування телят.

Молочні шаттли та автонапувалки фірми Урбан – світового лідера з виробництва обладнання для вирощування телят, вже працюють у понад 150 кращих господарствах України, що дає можливість вирощувати власний високопродуктивний молодняк в 2 – 3 рази дешевше, ніж імпортувати.

На нашому стенді будуть представлені зразки техніки - ресурсозберігаючої технології - зернової дробарки PROFI 600U виробництва австрійської фірми Gruber для виготовлення кукурудзяної пасти, як дешевої альтернативи сушінню кукурудзи для потреб тваринництва та більш вигідної в порівнянні із заготівлею корнажу!

ТОВ «Ефективні системи у тваринництві» пропонує ознайомитись з інноваційними розробками, прибутковими рішеннями у тваринництві, кормозаготівлі та годівлі тварин. (Детальніше).

Робот-автонапувалка для телят Urban ALMA PRO

Молочний шаттл Urban

зернової дробарки PROFI виробництва фірми Gruber (Австрія)

Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком.