Полегшіть процес випоювання телят
Роботизація ферм України
Ідеальний відбір корму

Лак 1

Вітамінно-мінеральний премікс, розроблений для базової продуктивності корів та молодняку ВРХ

Властивості:

Кремовий порошок, містить вітаміни, макроелементи, мікроелементи, пробіотик. Виробляється в Україні на сучасному преміксному заводі під торговою маркою "Доктор Чуб" по нашій ексклюзивній рецептурі. Містить мінімальну концентрацію вітаміну Е, оптимальний вміст макроелементів. Дозволить зберегти здоров’я корови, підвищити засвоювання корму та резистентність до хвороб, оптимальний рівень сірки – дозволить підвищити метаболізм та детоксикацію в рубці, забезпечити кращу перетравність клітковини та засвоєння азоту, підвищити рівень синтезу сірковмісних амінокислот, збільшити жир у молоці. Органічні цинк та селен підвищують опірність молочної залози до субклінічних маститів, до 90% випадків яких відбувається в сухостійному періоді.

Механізм дії:

Покращує забезпечення організму макро- та мікроелементами, вітамінами за рахунок кращого перетравлення клітковини, що збільшує баланс енергії і мінімізує захворювання тварин. Мінімально задовільний премікс для першого періоду сухостою , дійних корів та молодняку ВРХ.

Дозування:

100-200 г/гол/добу в залежності від раціону та стану здоров’я тварин. В період сухостою 100 грамів, дійним до 200 грамів.

Переваги:

За рахунок кращого забезпечення організму макро- та мікроелементами, вітамінами підвищується резистентність корів та молодняку, що покращує рівень здоров’я та продуктивності. За рахунок високого вмісту органічного селену та цинку, профілактується захворювання корів на мастит, покращується якість молозива та якість здоров’я новонароджених телят через проходження органічного селену крізь плацентарний бар’єр.

Рівень повернення інвестицій = 1: 1,5-2